domingo, 17 de junio de 2012

Em dic Clítoris i tu?


És l'hora de presentar-nos! Em dic clítoris i estic en el cos de cada dona, concretament en la zona genital, i hi serè fins que moris.

Quan vas néixer jo ja hi era. De fet, ja estava començant a formar-me cap a la setena setmana de la teva vida com a embrió, juntament amb els òrgans sexuals externs. Sóc més espavilat del que et penses!!

T'explico com sóc físicament: Sóc una mica vermellós (segons quina dona, et dirà que semblo un estranger del nord, ... però amb el ritme i la vida del millor del sur!!). Quan estic tranquil, sóc més clar, quan em poso en acció, m'escalfo... i com tothom, em surten colors i em puja la sang moltíssim!! Ara, és la manera que sóc més feliç!! I puc estar així molt de temps!! Tot el que vulguis!! Les venes se m'inflen i és tal la felicitat a la que arribo..., que com diu alguna mare, jo també m'engreixo!! I és curiós, perquè no agafo pes, però quan m'inflo és quan estic en millor forma física.

Sóc molt discret i estic pràcticament tot cobert pels llavis majors i menors. Tinc forma de "V" invertida. La part de mi que deixo veure és el gland (una punta de l'iceberg) i normalment el tinc protegit per la pell que considero la meva millor caputxa. Surto quan entro en acció i em trec la caputxa cap enrere perquè fa calor!! Puc mesurar entre 8 i 13 centímetres. Sí, has llegit bé! pràcticament com un dit sencer... Serà per això que m'agraden tant els dits!

Ja veus que sóc "el clítoris" i no "la clítoris". Quelcom masculí dintre de la teva feminitat, ja que sigui la que sigui, per a mi és la més meravellosa. Estic enamorat de tu! Visc per tu i per a tu! No m'oblidis ni em deixis... Jo sóc l'únic que realment moriria per "vos" i amb "vos".

Si encara no m'has vist, et convido a que busquis un petit mirall i dediquis una estona a observar-me. De fet, si has mantingut relacions sexuals o has anat a ginecologia, ja s'haurà presentat abans que tu, i en canvi a mi qui més m'importa ets tu! Quan la gent no vol mirar-me m'avergonyeixo, perquè això significa que els hi semblo lleig... Però és important que valoris la meva coloració normal, ja que si observes quelcom diferent, millor avisis al metge.

T'agrairia que em tinguessis un respecte i que volguessis conèixer-me i mirar-me, ja que formo part de tu i sóc qui més plaer pot donar-te. I crec que gaudir t'agrada, no? Jo et convido a que m'ensenyis a gaudir. De fet, sense tu jo no sé fer-ho. Un dels meus millors amics que compartim és el teu cervell, i amb la resta de la pell i sentits tinc molta afinitat! Quan actuem tots a l'hora, la festa té garantida l'èxit! Si et costa tocar-me, no tinc pressa, no tinc cap cosa més a fer!! T'asseguro que qui em descobreix, no em deixa mai més. Sóc un amant fidel!

Tots els clítoris som únics: hi ha més forts, sensibles, tous, jovials, madurs! Perquè tots gaudim a la nostra manera i no ens importa ser diferents! Al contrari, millor!!

Tinc alguns companys amb funcions similars: el més conegut és el penis, però aquest a més de donar plaer, serveix per orinar. Jo només treballo per plaer! Sóc així, pur nervi! I no és broma, tinc més de quatre mil terminacions nervioses!!

Hi ha països on no m'estimen. Hi ha molta gent que em té enveja i d'altres que els hi han parlat malament de mi. Però jo sóc l'òrgan que menys mal vol per ningú. De fet, només m'interessa que tu t'ho passis bé. Estic tan entregat a tu que a molts els molesta la meva bona predisposició. Però sé que amb el temps, cada cop m'estimaran més. No perdo mai l'esperança! I sóc conscient que molta gent lluita per defensar-me. Us estimo!

Si ets la parella, et convido a que abans de llançar-t'hi t'asseguris que la dona vol que em facis tot aquests tocaments que se't passen pel cap. Primer pregunta i comunica't, ella mana! Accepto trio sempre que ella estigui satisfeta!

Un plaer!

1 comentario:

  1. Hola Susana:
    El teu blog està molt bé. Continua aportant opinions i articles. Son molt interessants. Ah!!
    No soc educador, no tinc pas el teu nivell. Només m´interesso per els temas d´actualitat ben argumentats i exposats com ho fas tú i que poden ajudar a la gent. Josep Maria

    ResponderEliminar